Interieurontwerp


Iedere opdracht vraagt om maatwerk. Tijdens het eerste gesprek ben ik altijd benieuwd naar welke meubels moeten blijven, welke accessoires dierbaar zijn, welke kernwoorden passen bij het idee van wonen en het gebruik van de ruimte. Daar ga ik mee aan de slag. Binnen de kernwoorden, zoek ik eerst naar dat ene beeld; passend bij de opdracht, bij de opdrachtgever. Met verfstalen maak ik een kleurenpalet waarna ik een moodboard samenstel. En dan begint het ontwerpproces pas echt!

Working homester


Werkkamer voor startende ondernemer

De wens van deze startende ondernemer; een werkruimte met een bureau en een hoekje waar ook gesprekken gevoerd kunnen worden. Het uitgangspunt; rust, sober maar ook een fijne plek waarin je je snel op je gemak voelt. Er zijn verschillende materialen gebruikt die stoer maar ook zacht en vriendelijk ogen. 

Little homester


Sunshine rebel

Laat het voorjaar maar komen! Dit kamertje is toch te gek voor een lente-baby?!

Huisjesbed

Wat een feestje; het uitdenken een hip huisjesbed voor een eigenwijs meisje. En jawel; made by Homester! Interesse in dit geweldige éénpersoonsbed, neem even contact op via de website. 

Kinderhoekje

Met 3 kinderen is een eigen speelplek heerlijk. Zo maakt iedereen deel uit van het dagelijks leven beneden met ieder een eigen stekje in de woonkamer. Ik heb ervoor gekozen de wandplank deels te laten ondersteunen op een ladekastje. Op die manier is er ook gelijk opbergruimte gecreëerd. 

Low Budget

Bij deze opdracht stond 1 hartenwens centraal; het XL-konijn van Kek Amsterdam. In deze kleine slaapkamer is de basis eenvoudig maar tegelijk warm en gezellig. 

Living homester


Something old

Ik combineer graag persoonlijke meubelstukken met accessoires van nu. Deze oude dekenkist bijvoorbeeld. Na meters schuurpapier en een mooie lak komt dit eikenhout prachtig uit op dit lichtgrijze kleed en valt dit mooi te combineren met koele kleuren.