Ik ben Marion van Amstel en kan verliefd worden op prachtige interieurs waarbij licht en kleur in balans zijn. Thuis verandert de indeling regelmatig en is het voor mij een feestje om alle accessoires te verzamelen op één plek en alles weer te herschikken. En dat doe ik ook graag met een kleurtje op de muur.

 

Ik ben altijd in de weer met interieur en styling; het ontwerpen van eigenwijze woonruimtes of een speurtocht naar de leukste woonaccessoires. Vanuit mijn passie ben ik de 'schoolbanken' weer ingestapt en heb ik aan de NIA vakopleidingen gevolgd. Ook heb ik een basisopleiding 'Lichtplan' gevolgd om nog beter interieuradvies te kunnen geven. Door alle verworven kennis, heb ik mijn eigen bedrijf opgestart; Homester. Homester staat voor 'huismus'; iemand die graag thuis is en zich thuis voelt. En dat is mijn missie; de ander het gevoel van thuiskomen te geven.


Trends volg ik op de voet door beurzen en het bezoeken van leuke adresjes. Hierdoor heb ik een steeds breder wordend netwerk. Ik werk graag lokaal samen met specialisten op het gebied van verf, stoffen en interieur (accessoires). 

Nieuwsgierig of HOMESTER ook iets voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Marion van Amstel | info@homester.eu | 06 5478 5358