Jouw huis moet voelen als jouw thuis; een vertrouwde haven van herinneringen en dierbare spullen waarin je jezelf herkent. Binnen alle mogelijkheden kan het nog een hele speurtocht zijn om tot eenheid in je interieur te komen. Iedere opdracht vraagt om maatwerk. 

Jouw wensen vormen samen met mijn vakkundigheid en kennis de basis voor een interieurplan passend bij dat wat jij nodig hebt. 


KLEURADVIES

Het kan soms lastig zijn om jouw kleur te vinden tussen alle mogelijkheden. Na het eerste gesprek maak ik een moodboard. Het moodboard is het kompas om koers te zetten naar een persoonlijke interieurstijl. Bij het kleurplan komen de kleuren uit het moodboard. Het kleurplan wordt geleverd met een plattegrond waarbij je een overzicht krijgt welke kleuren, behangen en/of stoffen passend zijn in de ruimte.


LICHTPLAN

Een mooie lamp is vaak niet het probleem. Wel hoe je de ruimte goed uitlicht en belicht. Door bij je thuis in gesprek te gaan, kan ik aan de hand van wensen, indeling en lichtpunten een lichtplan maken. Bij een lichtplan wordt op een plattegrond de posities van de verschillende soorten licht ingetekend. Daarnaast worden ook het type armaturen aangegeven zodat een duidelijk beeld ontstaat van wat waar komt. 


STYLING AAN HUIS

Het kan een uitdaging zijn om met woonaccessoires één geheel te creëren =. Of om het zo in te richten dat je de ruimte maximaal benut. Homester kan je helpen door gericht advies aan huis waarbij alle tijd is voor vragen, kleuradvies e.d.


COMPLEET INTERIEURONTWERP

Door middel van 3D-ontwerpen kan jouw woon- of werkruimte visueel gemaakt worden. Na een intake maak ik 2 a 3 ontwerpen waaruit het ideale ontwerp ontstaat door het beste van de ontwerpen met elkaar te combineren. Hierbij maak ik standaard een moodboard en een kleurplan en presenteer ik het ontwerp aan huis. Dit kan uitgebreid worden met een lichtplan of door het afstijlen van de ruimte.